Причому саме інтереси Української держави постраждали найбільше в результаті рейдерської атаки на трубопровід. Про це писати політичний блогер Семен Правденко.

"Або недавня історія, коли "зелені", використовуючи адмінресурс, "віджали" у компанії зі Швейцарії трубопровід "Прикарпатзахідтранс". Тоді теж захищали інтереси держави? Дивно, чому ж держава тепер відчуває різке падіння податкових надходжень?!» - обурюється блогер.

Правденко наводить дані, що в результаті зупинки трубопроводу сума податків і зборів знизилася в 23 рази, а 600 працівників компанії «ПрикарпатЗахідтранс» залишилися без засобів до існування.

"Адже сплата всіх видів податків і зборів обрушилася в 23 рази. Якщо за період 201--2018 рр.сума податків і зборів склала 358,3 мільйона, то в 2021 році вже тільки 15 мільйонів гривень. А 600 працівників, які обслуговували трубопровід, які разом з сім'ями проживають далеко не в найбагатших областях України, фактично залишилися без засобів до існування», – аргументує блогер.

За словами Правденка, замовники рейдерського захоплення української частини трубопроводу "Самара-Західний напрямок" завдали шкоди стратегічним інтересам держави.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

«Тим часом, управління трубопроводом прийняла на себе державна компанія "Укртранснафта". Що в підсумку? Як бачимо, замовники рейдерського захоплення трубопроводу "Прикарпатзахідтранс" завдали шкоди стратегічним інтересам України. Виходить, саме Україна найбільше постраждала в результаті рейдерського захоплення трубопроводу, який перекачував дизельне паливо з Росії в ЄС. Говорячи простою мовою, помножили інтереси держави "на нуль", - робить висновок блогер Семен Правденко.