Журналіст-розслідувач Денис Бігус приховує від громадськості велику кількість плівок з розмовами вищих посадових осіб України, і, наприклад, керівництвом ОРДЛО. Про це на своїй сторінці в Facebook іронічно пише політичний коментатор Сергій Поярков.

Він опублікував запис "переговорів" президента Володимира Зеленського з одним з "керівників ЛНР" Олексієм Карякіним.

"Але ж Бігус приховує від нас масу плівок, а даремно. Ось це недавня розмова ЗІЛи з сепарами, а ще наш клоун постійно розмовляє то з Порошенком то з далекобійниками, то з Путіним на білому коні, то з Буддою", - написав Поярков.

За його словами, є також записи "розмов" Зеленського з Меркель і з іншими політиками.

"Є плівки як потерпілий ганяє в ОПі зелених чортів і його глючить феєрверками, а є плівка як Зеленський дзвонить Офігевшей Меркель і кричить їй: ЗАСРАНЦІ, ВАМ буде БОЛЯЧЕ !!!!! Наркологи і психіатри хрестяться, чому то, проходячи повз Банкову, Ех відчуваю ось-ось від смертельного передозу плівками Бігуса несумісного з життям впаде перша ослугевшая жертва !!!"- написав Поярков.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще