У ЗМІ розгорнута чорна PR-кампанія щодо дискредитації нових власників та адміністрації ринку "Столичний", її замовниками називають колишнього директора підприємства РустемаАбдукадирова та колишнього номінального власника ринку Олександра Стельмаха.

Про це йдеться в повідомленні на каналі ринку "Столичний" в Telegram, пише Апостроф.

Мета цієї кампанії, за словами адміністрації підприємства, - відновити незаконний контроль над підприємством, збирати "чорну готівку" з орендарів та продовжувати фінансувати так зване угрупування "єнакієвських".

"Для цього використовуються проросійські блоггери та інтернет-ЗМІ, а також окремі інформаційні майданчики ринку, які досі перебувають в управлінні людей Р. Абдукадирова (фейсбук-сторінка, стара версія сайту, групи в месенджерах та соціальних мережах). В цих сюжетах охорону ринку називають "тітушками", процес відновлення прозорої роботи підприємства - "рейдерством", розповідають фантастичні історії про конфлікти з продавцями та персоналом підприємства", - йдеться в повідомленні.

Також атаку називають спробою уникнути Рустемом Абдукадировим, Олександром Стельмахом та їх поплічниками відповідальності за шахрайство, перевищення повноважень та доведення ринку до банкрутства, щодо чого здійснюються кримінальні провадження.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Компанія ТОВ "Продовольчий хаб "Столичний" наразі жодного відношення до роботи ринку не має. Офіційними та законними власниками ринку є компанії ТОВ "РСГП "Столичний" та ТОВ "ОІЛСІ".

"Просимо журналістів, орендарів, працівників, покупців та партнерів ринку уважно ставитися до інформаційних повідомлень, які вони отримують. Ми працюємо над відновленням повноцінної роботи підприємства і запрошуємо орендарів до укладання угод з офіційними представниками ринку", - йдеться в повідомленні адміністрації ринку.