Правоохоронні органи України перебувають у повному підпорядкуванні офісу Президента Зеленського, який використовує їх в особистих цілях, намагаючись позбутися політичних конкурентів. Про це пише французький сайт громадянської журналістики AgorаVox.

Видання зазначає, що українське правосуддя наздоганяє виключно неугодних чинній владі політиків.

"Караючий меч" українського правосуддя, як правило, жорстоко карає опонентів чинної влади, навіть у тих випадках, коли такі розправи явно носять політично мотивований характер, проте він залишає без покарання багатомільйонні афери впливових союзників команди Володимира Зеленського", – йдеться в опублікованому матеріалі.

У статті також підкреслюється, що найбільш виразно подібна згубна практика проявилася в дивовижній узгодженості дій всіх гілок правоохоронних структур України щодо кримінального переслідування голови політради партії «опозиційна платформа – за життя» Віктора Медведчука.

"Ця скандальна справа якнайкраще демонструє жорстку підзвітність органів правопорядку офісу Президента, явно стурбованого зростанням популярності партії Медведчука, якій, як здається, цілком під силу позбавити "слуг" Зеленського монополії в парламенті", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, офіс генерального прокурора звинувачує голову політради партії " опозиційна платформа - за життя» Віктора Медведчука в державній зраді. Коментуючи висунуті звинувачення, парламентарій заявив, що політичний тиск і кримінальне переслідування, здійснювані чинною владою через правоохоронну систему, спрямовані на знищення опозиції як політичної сили, здатної скласти конкуренцію президентській партії.