«Оптіма» – це унікальна для України, перша повністю дистанційна школа. Понад 11 000 українських школярів та їхніх батьків в «Оптімі» переконалися, що навчання може бути не тільки ефективним, але й по-справжньому цікавим.

За результатами її випускників на ЗНО 2020 вона входить до 50 кращих шкіл України та ТОП 25 в Києві. Але зупинятися на досягнутому «Оптіма» не збирається! Для своїх учнів тут готують величезний пакет оновлень навчальних матеріалів текстового, відео та іншого контенту.

«Оптіма»: школа нового типу

З перших уроків стає очевидним комплексний підхід до дистанційного навчання. За допомогою власної освітньої платформи в «Оптімі» діти отримують усі навчальні матеріали, дивляться лекції, виконують інтерактивні домашні завдання та вправи, а батьки та викладачі можуть у реальному часі побачити успіхи дитини.

Для кожного учня школа формує індивідуальну програму з огляду на його особливості, темп у навчанні та розклад. Усе це дає змогу приділити дитині стільки часу за кожною темою, скільки буде потрібно для 100-відсоткового опанування шкільної програми без прогалин.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Значний акцент «Оптіма» робить на мотивації учнів уже з перших класів. Викладачі прагнуть зацікавити дітей новими знаннями, показати навчання по-справжньому цікавим. У цьому вчителям допомагають авторські методики викладання, інтерактивні анімовані уроки, яскраві мультимедійні лекції та навчальні ігри. Освітній контент постійно доповнюється, а на вересень 2021 року готується принципове оновлення всіх матеріалів, вводитимуться нові опції та функціональні можливості. Діти та їхні батьки зможуть оцінити нову «Оптіму» вже влітку, замовивши безкоштовний демодоступ строком на 7 днів.

Майбутнє освіти настає сьогодні

Неймовірними темпами змінюється світ сьогодні, формуються нові виклики, нові проблеми, нові питання. Той рівень освіти, який отримували батьки, вже серйозно відстає від вимог завтрашнього дня.

Це означає, що й шкільній освіті не можна залишатися на місці, скорочувати навчальні години з базових, фундаментальних предметів. Оптимальне рішення – розширення шкільної програми, використання максимально ефективних методик і засобів навчання.

Уже цьогоріч на учнів «Оптіми» чекають:

  • найкраща платформа для вивчення англійської мови Oxford Learn – відтепер із 1 класу;
  • поглиблений фізико-математичний клас для більших можливостей реалізації учнів;
  • комплексний IT-клас і основи сучасного програмування як вступ до майбутньої професії;
  • програма «Smart Kids», передові та авторські методики навчання для початкової школи;
  • кращі мультимедійні лекції, інтерактивні вправи, безліч нових відеоматеріалів тощо;
  • можливість одночасно навчатися в одній зі шкіл США і відкрити для себе нові горизонти майбутнього;

  • цікаві колективні завдання, проєктна робота, секції, гуртки, спільні походи та екскурсії;
  • головне – нові уроки із сучасним авторським наповненням, яке сприятиме ефективному засвоєнню шкільної програми.

Абсолютно оновлена школа версії 2.0 – це нові можливості для всіх дітей, незалежно від місця їхнього проживання та попередніх оцінок. «Оптіма» – це школа, де кожен навчальний рік стає цікавішим та продуктивнішим, де дитина відкриває для себе безліч можливостей!

Спробувати якісне дистанційне навчання можна вже зараз, всі подробиці ви можете дізнатися на сайті школи «Оптіма». Поставити запитання та отримати додаткову консультацію можна в контакт-центрі за номерами: +38 067 3339187, +38 099 3339187