Голова партії “Сила нації” Андрій Пелюховський у програмі “Суб’єктивно з Андрієм Пелюховським” на каналі "Знай24" заявив, що у великих містах України проблема з роботою, оскільки дуже велика незатребуваність людей.

"У маленьких селах, в обласних центрах трошки простіше вижити за рахунок підсобного господарства. У людей є городи, підсобні господарства. У великих містах дуже велика проблема з роботою. Робота передбачає отримання фонду заробітної плати. Люди поневіряються, тикаються. По-перше, дуже велика незатребуваність людей, тому що люди приходять, вони не можуть влаштуватися на роботу. Тому що нікуди прийти у великих містах", - сказав Андрій Пелюховський.

Він зазначив, що в Києві проживає до 6 млн людей, з них тільки 3,5 млн тих, хто голосує. При цьому, складно знайти роботу людям середнього віку.

"Та що там казати, молодь, якій 20 років, після вишу, чому вони прагнуть виїхати? Тому що вони не знаходять собі застосування. Вони не знають, куди йти, тому що їх нікуди не беруть. Практично у нас в державі вийшли маленькі держави, чи то пак, якісь компанії", - додав Пелюховський.

За його словами, держава повинна забезпечити кожного робочим місцем і соціальними благами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, від 14 до 240 тис. грн: українцям продемонстрували середню зарплату в сусідній Польщі.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що українцям показали, як прожити тиждень всього за кілька сотень: лайфхак економії на "максималках".