"Наш край" вимагає перевірити реалізацію проекту "велике будівництво". Народний депутат, співголова політичної сили Сергій Шахов направив депутатський запит до Президента України та Кабінету Міністрів України і вимагає провести перевірку ходу виконання програми" велике будівництво", зокрема в Луганській області.

"Велике будівництво або великий дерибан? Ось так виглядає дорога від адміністративного центру області в один з найбільших районів Луганщини. Ями такі, що колеса відвалюються прямо на ходу. Це ганьба для влади", – сказав Сергій Шахов.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook. Він розмістивши відео, зроблене в Луганській області, показавши, як виглядає сьогодні більшість доріг в регіоні.

Народний депутат просить надати звіт про використання коштів, виділених на фінансування Програми, а також у разі виявлення фактів розкрадання державних коштів - притягнути винних до відповідальності.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Представник "Нашого краю" також звернувся до Президента, Кабінету Міністрів та Генеральної прокуратури з вимогою перевірити роботу голови Луганської ВЦА та його команди.