Кандидат у президенти і лідер партії 5.10 Геннадій Балашов в ефірі програми "Що далі" з Русланом Бізяєвим на каналі "Знай24" розповів, чому Україна не може брати більше податків.

"Глобалісти хочуть брати більше податків, більше перерозподіляти. Всі інститути влади, всі освітні центри забиті професурою, докторантурою, які стоять на тому, що треба більше брати, і більше перерозподіляти. Більше щоб центральні держави перерозподіляли на зелену енергетику, допомагали бідним, давали більше на освіту. Тобто, забирали у виробничого класу", - сказав Геннадій Балашов.

Він зазначив, що деякі країни можуть собі це дозволити. Зокрема, в США ВВП 57 тис. доларів на душу населення. Тому, вони можуть частину доходу перерозподіляти.

"Для бідних країн це неприйнятно. Тому що нам треба пройти шлях Америки, нам треба підняти економіку, нам треба зробити українця багатим, і тоді теж вводити у себе соціальні зобов'язання держави. У нас держава взяла на себе соціальні зобов'язання, на які у них просто немає грошей. Зараз можна скористатися ситуацією. Потрібно скасовувати податки. Потрібно дати виробничому класу різко піднятися. Потрібно включити ситуацію, коли в Україну потечуть гроші з усього світу", - додав Балашов.

Як повідомляв Знай.ua, УТТП заявила, що ініціюючи підвищення податків, Україна порушує гарантії, які давала інвесторам.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що спливли нові факти корупції в податковій: "відмито" понад 55 млн.