Вікторіанські звичаї радянської епохи давно вже залишилися в минулому, і секс перестав бути табуйованою темою. Але чи означає це, що в минуле відійшли й проблеми, пов'язані з ним?

Ситуацію у програмі «Головне питання з Борисом Бронштейном» коментує дипломований психолог-сексолог і психотерапевт Тетяна Славіна.

«Для сучасної молоді секс не є забороненою темою, але і це не рятує від серйозних проблем в сексуальній сфері. Навіть перегляд порнографії може створювати такі проблеми: людина зациклюється на самому порно, а не на своєму партнері. Перегляд порно формує зовсім інший стереотип, ніж той, який сприяє гармонійному сексуальному життю. Про секс завжди потрібно пам'ятати, що він – дуже важлива частина відносин, але тільки частина, яка не може замінити собою ціле», - каже психолог.

Вона приділила увагу, зокрема, періоду відносин від моменту знайомства до першого сексу.

«Людина повинна розуміти, для чого вона йде на побачення. Якщо мета обох сторін – секс, то він може бути доречний навіть на першому побаченні. Якщо ж мова йде про розвиток відносин на психологічному рівні, то тут потрібен якийсь час. Адже є два вектори: вектори зближення фізичного та емоційного. Тілесний інтерес може бути швидким, емоційний – ні», - зазначає Тетяна Славіна.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше, як повідомляє Знай.ua, професіонали дали чоловікам рекомендації про те, як найкраще знайомитися з дівчатами.

Також повідомлялося про те, від чого жінки найчастіше відчувають оргазм