Колишня дівчина Київстонера Лілія Багірова дала таку характеристику Миколі Тищенку в інтерв'ю Наташі Влащенко.

У новому випуску на Youtube-каналі влада vs Влащенко волонтер і блогер зазначила, що " він (Тищенко) йде напролом, він тупий, йому нормально". "У чому секрету успіху Тищенка?",- запитала Влащенко, на що Багірова відповіла: "У тупості!".

Лілія Багірова
Лілія Багірова

Також додала: "Кожен раз, коли я бачу цю харю бандитську, яка в своєму житті бачила стільки асфальту... Я думаю, блін, ну як...".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у Багірової і Тищенко стався конфлікт на грунті пожеж в Житомирській області навесні 2020 року. Лілія як волонтер звинуватила Миколу Тищенка у популізмі на горі людей.

Лілія Багірова
Лілія Багірова

Більше одкровень Лілії Багірової про стосунки з Віталієм Кличком, Гео Леросом та екс-бойфрендом Київстонером, спосіб життя та заробітки – у гарячому випуску на каналі Влада vs Влащенко!