Як повідомляє Центр інформації УПЦ, проведення акції церковного дзвону «Слава Тобі, Боже!» благословив Предстоятель УПЦ Блаженніший Митрополит Онуфрій.

Молитовний передзвін дзвонів у всіх єпархіях УПЦ розпочнеться о 12.00 і триватиме 15 хвилин.

Як повідомлялося раніше, віруючі прийдуть на Володимирську гірку у День Хрещення Русі і пройдуть Хресним ходом, підтверджуючи свою вірність Богу, своїй Батьківщині і Предстоятелю.

На Володимирській гірці 27 липня о 13.00 почнеться подячний молебень, який очолить Митрополит Онуфрій у співслужінні архієреїв Української Православної Церкви.

Після завершення молебню відбудеться великий Хресний хід у Свято-Успенську Києво-Печерську лавру, де буде звершено всеношну.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

28 липня, у день пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира Предстоятель УПЦ Митрополит Онуфрій очолить Божественну літургію на площі перед Успенським собором лаври. Початок - о 09.00.

У Києво-Печерську лавру на урочистості до Дня Хрещення Русі прибудуть православні святині з різних куточків України: чудотворні ікони Пресвятої Богородиці: Почаївська, Святогірська, Касперовська, Зимненська, ікона з мощами святого рівноапостольного князя Володимира та інші.