Вищий антикорупційний суд 21 липня розгляне останню скаргу двох заводів Ігоря Коломойського щодо вже 4 рази закритої справи «Роттердам+».

Відповідне рішення прийнято на засіданні 19 липня, відео трансляції доступне на YouTube-каналі ВАКС.

Суд розглядатиме загальну скаргу Нікопольського заводу феросплавів, Запорізького феросплавного заводу, контрольованого Ігорем Коломойським, а також активістів з «Центру протидії корупції», які виступають на одній стороні з заводами олігарха.

Засідання заплановане на 9: 00.

Раніше повідомлялося, що 20 травня новий прокурор САП вчетверте закрив справу «Роттердам+». Перший раз справу було закрито ще 27 серпня 2020 року. Потім аналогічні рішення приймалися в січні і березні 2021 року.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Ці рішення також були підтверджені офісом генерального прокурора та вищим Антикорупційним судом України.

Розслідування справи "Роттердам+" тривало більше 4 років. За цей період було проведено понад 10 державних та міжнародних експертиз, які всі підтвердили економічну та юридичну обґрунтованість формули.

Відповідно, в ході розслідування не було встановлено ні збитків від дії формули, ні постраждалих.