Український плавець Денис Силантьєв у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, хто з українських спортсменів може поборотися за «золото» на Олімпійських іграх-2020, які проходять в Токіо (Японія).

«Це Олімпійські ігри, і тут взагалі складно щось передбачити. І будувати плани – це взагалі невдячна справа, на Олімпіаді так точно», - каже плавець.

Але Силантьєв переконаний, що у багатьох українських спортсменів є всі шанси здобути «золото», і призери можуть бути несподіваними.

Також він звернув увагу на те, що на цій Олімпіаді фінали проходять вранці, що трохи незвично для спортсменів.

«Завжди змагаються спортсмени ввечері, коли вже організм працює, коли він вже прокинувся повністю, і може показувати максимальні результати... Не всі спортсмени можуть повністю викластися зранку», - сказав Силантьєв.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За його словами, такі не зовсім зручні для спортсменів зміни запровадили через «засоби масової інформації, гроші та рейтинги».

«В Америці дуже велика різниця в часі, тому підлаштовувалися під їхні телеканали, які показують, які заробляють на рекламах. Тобто ось ця індустрія телебачення змусила переробити правила Олімпійських ігор», - стверджує спортсмен.

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Зеленський перейнявся сльозами Еліни Світоліної на Олімпійських іграх.

Також Знай.uа писав, що канадська плавчиха взяла «золото» на Олімпійських іграх-2020, але не зрозуміла цього.