У столиці 11 серпня відбудеться VI-й благодійний фестиваль Української Православної Церкви «Божі діти», який ініціював відділ соціального служіння Свято-Успенської Києво-Печерської лаври.

Як повідомляє Центр інформації УПЦ, православний фестиваль покликаний підтримати дітей з обмеженими можливостями, дітей з малозабезпечених сімей та дітей-сиріт.

«Мета фестивалю - організувати свято для дітей-сиріт, дітей з неповних та малозабезпечених сімей, дітей з особливими потребами з усієї України, привернути увагу суспільства до необхідності всебічної підтримки дитинства, об'єднання зусиль небайдужих людей і держави заради щасливого майбутнього українських дітей», - відзначили організатори.

Юних глядачів чекають подарунки, сюрпризи, фуршет і величезний торт. На свято будуть запрошені діти-сироти, діти з неповних сімей, учні недільних шкіл з усіх єпархій Української Православної Церкви.

Відкриття фестивалю відбудеться 11 серпня о 13.30 у Міжнародному центрі культури і мистецтв (Алея Героїв Небесної Сотні, 1).

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

*** Благодійний фестиваль «Божі діти» проходить з червня 2016 року.

Організатори фестивалю:

Києво-Печерська лавра,

БФ «Святих благовірних князів Бориса і Гліба»,

громадська організація «Божі діти».

Щорічно учасниками фестивалю стають понад 2 тис дітей з усієї України.

Детальна інформація - на сторінці Фестивалю у Фейсбук.

https://www.facebook.com/gobozhidity/