Глава Консалтингової групи "А-95" Сергій Куюн зайняв перше місце в рейтингу антидовіри серед експертів паливного ринку.

Про це свідчать дані опитування, який провела редакція порталу From-UA.com.

В анонімному опитуванні взяли участь понад 50 осіб: учасники паливного ринку, ТОП-менеджери великих мереж, експерти, представники профільних асоціацій.

Так, більшість респондентів (59%) повідомили, що вони часто зустрічають у ЗМІ Новини та статті, в яких міститься неправдива інформація про ситуацію з цінами на бензин в Україні.

При цьому дві третини тих, хто відповів на відкрите запитання «Чиї прогнози найрідше збуваються і носять маніпулятивний характер?», назвали ім'я голови КГ "А-95" Сергія Куюна.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Серед експертів, які найчастіше були помічені в лобізмі інтересів окремих кампаній (відкрите питання), респонденти найчастіше називали імена глави КГ «А-95» Сергія Куюна і президента нафтогазової Асоціації України Нелі Привалової.

Більше 60% респондентів вважають, що на паливному ринку України поширені медіа-атаки на конкурентів.

При цьому, майже три чверті респондентів, які відповіли на питання " хто з експертів / аналітиків асоціюється у Вас з чорними PR-кампаніями на паливному ринку?", знову назвали ім'я голови КГ "А-95" Сергія Куюна.

Зазначимо, дане опитування не є соціологічним дослідженням, і його результати носять оціночний характер.

Як відомо, не так давно вийшло журналістське розслідування програми»Особливий погляд". Журналісти оприлюднили дані, в тому числі копії фінансових документів, які підтверджують, що Сергій Куюн отримує багатомільйонне фінансування від АТ "Концерн Галнафтогаз" (мережа ОККО).

А журналіст Сергій Іванов оприлюднити у себе в Facebook аудіозапис розмови Сергія Куюна з одним з ТОП-менеджерів компанії БРСМ-Нафта. На записі чути, як Куюн фактично вимагає, щоб компанія щомісяця платила йому 15 тис.дол. в обмін на лояльність. За словами Сергія Іванова, в результаті БРСМ-Нафта відмовилася платити і отримала купу «бруду» на свою адресу.