Місце швидких вранішніх зборів, територія релаксу та насолоди, простір для часу наодинці з собою… Усе це про ванну кімнату! Саме тому її дизайн має поєднувати в собі і функціонал, і естетику.

Втілити це можна декількома способами. Перший — найняти професіонала, який знає всі тонкощі роботи з дизайном інтер’єру. Перевага — ви майже гарантовано отримаєте близький до ідеалу результат, недолік — це доволі дороге задоволення. Другий — зробити усе самостійно. Перевага — значно менше витрат, недолік — купа витрачених енергії та часу, і жодних гарантій, що фінал принесе сатисфакцію.

Проте є ще й третій варіант — прочитати цю статтю та дізнатися про вісім вже готових дизайнерських рішень від компанії RAVAK. Перевага — ви зможете безкоштовно скористатися дизайн-проєктами від провідних дизайн-студій та швидко і повністю укомплектувати вашу ванну кімнату відповідно до ваших потреб і побажань. Недолік — вам може припасти до душі відразу декілька варіантів, тож буде важко обрати.

  • 10°

Ви любитель мінімалізму та не проти додати простору трохи оригінальності? Тоді неодмінно зверніть увагу на концепцію 10°. Кожен її елемент продуманий до найменших дрібниць, а разом вони утворюють єдине стилістичне ціле. Свою назву концепція отримала завдяки сміливому дизайнерському рішенню, що лежить в її основі. Усі вироби – від ванни до аксесуарів – повернуті чи нахилені на 10 градусів, що робить більш приємним і легким повсякденне користування ванною кімнатою. Завдячуючи такому розумному та оригінальному дизайну, ця концепція вже отримала чимало міжнародних нагород, серед яких Reddot Award, Elle Deco та Top Design Decor.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

  • Chrome

Концепція Chrome створена на основі двох принципів – універсальність та естетика. В асортиментну лінійку увійшло близько 250 виробів, усі з яких доповнюють один одного. Спільною рисою даної концепції є те, що для всіх її елементів характерна форма овалу, що об'єднує їх в узгоджений та концептуальний набір. Отже, ви дуже легко, як з конструктора, комплектуєте власну ванну кімнату усім необхідним і можете бути впевнені, що все «працює» разом, при цьому не набридає та не втрачає актуальності.

Концепція неабияк різноманітна: серед її елементів ви знайдете буквально все: від ванни, душової кабіни та санкераміки, до меблів, змішувачів і аксесуарів. Зручно, що всі ці вироби доступні у кількох розмірах і варіантах оздоблення.

  • Rosa

Ця концепція зуміла поєднати в собі доволі контрастні характеристики: практичність та ніжність. Усе завдяки тому, що головні елементи: ванна та умивальник мають нестандартні форми, схожі на вигини пелюсток троянди. Зокрема, завдяки цьому дизайну, ванна займає небагато місця, при цьому доволі простора. На цьому переваги ванни не закінчуються, оскільки у ній ви також можете прийняти душ. Усе, що для цього потрібно — додати шторку для ванн. Таке рішення не тільки збільшить простір ванної кімнати, а й додасть комфорт, що особливо актуально для великої родини. Інші елементи колекції доповнюють головні її окраси мінімалістичною простотою.

  • Classic

Як і зрозуміло з назви, ця концепція пропонує оздобити ванну у надзвичайно актуальній стилістиці, що називається сучасною класикою. В її основі – прості класичні лінії та максимум практичності. Зокрема, витончені борти ванни не зменшують її внутрішнього простору, а завдяки прямим стінкам і плоскому дну, тут вам також буде зручно прийняти душ.

Концепція Classic налічує досить багато елементів: крім стандартних виробів ви також знайдете тут дещо особливе. Наприклад, подвійні умивальники, що незамінні у великих родинах, або ж навпаки — мініумивальники, що особливо доречні у маленьких і гостьових санвузлах.

  • Avocado

Ваша ванна кімната далеко не королівських розмірів, але при цьому ви бажаєте перетворити її на комфортний та естетичний простір? Тоді радимо звернути увагу на концепцію Avocado. Форми та розміри усіх її елементів продумані до міліметра. Усе для того, щоб зручна ванна кімната була доступна навіть власникам смартквартир.

Основа концепції — це кутова ванна та раковина. Ванна, як зрозуміло з назви, має форму тропічного фрукта: широка в області плечей та вузька в області ніг. Таке рішення допомагає водночас і зекономити простір, і мати змогу вільно купатися. Місце над звуженою зоною ідеальне для розташування умивальника, адже це дозволить і руки зручно помити, і водночас мати доступ до ванни.

  • BeHappy II

Якщо попередня концепція дозволяє навіть у мінімальному просторі вписати повноцінну ванну та умивальник, то BeHappy II робить взагалі неможливе – додає до цього списку ще й можливість організувати душовий простір! Ця комбінація загалом нагадує пазл, де, тільки поєднавши усі елементи, вам вдасться побачити загальну картину комфорту.

Складається набір з чотирьох особливих виробів, що доповнюють один одного. Перш за все, це ванна нестандартної форми, що також має певне звуження в області ніг. Доповнює її шторка, що точно повторює усю геометрію ванни. Додайте сюди — умивальник, який з легкістю можна розмістити прямо над ванною, як у попередній концепції, та простору тумбу під нього. Вуаля!

  • Formy 01 і Formy 02

І на завершення — десерт, а точніше оригінальне дизайнерське рішення у вигляді двох унікальних концепцій. І підійдуть навіть тим, хто наважиться поєднати ванну кімнату зі спальнею, і прагне отримати елегантний простір з атмосферою інтимності та реклаксу.

Обидві концепції мають дещо спільне: великі, просторі умивальники, що до того ж передбачені у поєднанні зі стільницями. Так ви матимете додатковий простір для всіляких дрібниць, що завжди потрібні під рукою. Звісно, концепції мають і відмінність — форму елементів. Так вироби Formy 01 мають в основі чіткі та прямі лінії, а Formy 02 — заокруглені та м’які.

Здогадуємося, що ви думаєте після прочитання цієї статті: «І як тепер обрати?» А ми попереджали про це на початку. Проте не хвилюйтеся, достатньо звернутися до менеджерів брендових салонів RAVAK і вони допоможуть зрозуміти, що потрібно саме вам.