Нинішня влада знищує Україну. Таку заяву зробив політтехнолог, ведучий Денис Жарких в ході мітингу закритих телеканалів "112 Україна", Zik і NewsOne під будівлею Національної опери, де зібралися учасники"Кримської платформи".

Трансляцію вів "Перший Незалежний".

"Величезний йде резонанс, кажуть, хлопці, ми вас підтримуємо, ось добре, що ви хоч в YouTube є, якщо ви підете з YouTube, кого ми будемо дивитися, де ми будемо правду…

Не було, абсолютно не було ситуації, де б... Не було жодного випуску, де б нас не підтримували. Всі кажуть, що" все таки Ви несете правду"," ми розчарувалися в Зеленському","тільки вас можна послухати". І це дійсно так. І дуже багато говорять погано про Зеленського, і підтримують Віктора Володимировича Медведчука. Кажуть ," Ось бачите, державник, людина, яка може зробити, чому з нього роблять ворога народу, чому з вас роблять ворогів народу, Ви ж дійсно говорите правду". Дійсно люди, які є, політики, в тому числі Віктор Володимирович, які можуть державно підійти не за допомогою кривляння, не за допомогою відосиків. Адже ми ж не відосики з вами робимо... багато експертів ображаються, кажуть, Чому нас. А кажу: "я говорю з народом, тому що з ними цікаво, тому що цікаво, що про себе думає простий народ""... - висловився Жарких.

При цьому він підкреслив, що українцям варто зрозуміти, яку країну вони хочуть.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Наше завдання, я питаю, ось яку країну ми будуємо, як ми будемо жити, як ви бачите. Ось люди лаються, я ж не кажу, ось лайте Зеленського, Я кажу: "ви скажіть, як жити, ви кого підтримуєте". І що кажуть:" ми вас підтримуємо"," ми ОПЗЖ підтримуємо"," ми Медведчука підтримуємо","ми Вам довіряємо". Багато людей кажуть:" Давайте виходити на вулицю","давайте зметемо цю владу". Я кажу: "незважаючи на те, що вони з нами зробили - давайте думати, спочатку подумаємо яка країна ось у нас буде". Ось вийшла сьогодні нова стаття Віктора Медведчука, ось він говорить, яка повинна бути Країна: він говорить правова, інтелектуальна, Індустріальна. Тобто він каже, що ми повинні зрозуміти, що ми хочемо…

Чому я вийшов (на мітинг телеканалів, - ред.) ... Тому що ми хочемо повернутися в ефір, тому що народу це потрібно. Країна в небезпеці, ми повинні державність свою відбудовувати. І не так, як намагаються зробити. Він (Медведчук, - ред.) там дуже добре описує, що ті, хто кричать і говорять про свою любов до держави, до України, насправді цю Україну знищують і грають в тому числі і з Путіним, тому що там було написано в цій статті, що Путін запрошує українців, він каже: "Ну добре, ми з вами один народ", а Зеленський виганяє. Тобто Медведчук каже:"Дивіться, вони в одному човні". І він каже:"Дивіться, країна в небезпеці". І якщо підуть мільйони людей, вони підуть з території, як це було з Кримом, з Донбасом",- зазначив політтехнолог.

"Ми займалися саме комунікацією з народом, щоб люди говорили. Я не намагаються нацькувати народ на владу, не треба нікого нацьковувати. давайте жити за законом... ми повинні зробити правову державу, жити за законом, а не за поняттями, не за політичною доцільністю , не з якихось там емоцій. Давайте жити за законом, ось і все",- заявив Жарких.

Також він додав, що влада вчинила незаконно, закривши три телеканали.

"З нами вчинили беззаконно. І справа навіть не в тому, що нам погано, а в тому, що всім погано. Погано глядачам і погано навіть тим, хто проти нас, тому що вони вже не мають альтернативну точку зору.

Ми ж бачимо, як на нашому місці стають інші канали... ми повинні мати альтернативну точку зору. Коли є альтернативна точка зору, вона не обов'язково правильна, але вона допомагає зміцнитися в правильній точці зору.

На каналах були різні люди, але злякалися саме опозицію. А раз бояться, це саме страх-боятися каналів, політиків, експертів. Якщо вони бояться-значить не вміють управляти, не можуть впоратися з усією країною.

Донбас не повернули, Крим не повернули, тільки одні розмови. Говорити вони вміють, а робити нічого не вміють. І цього вони боятися, що ми це покажемо, але ми ж це показували заради країни",- підкреслив Жарких.