Колишня депутатка КМР від «Самопомочі» і юристка Наталія Манойленко розповіла, як треба оформлювати права на землю під власним будинком і запобігти її забудові.

Про це вона розповіла в інтерв’ю Kyiv.Press.

«Вкрай бажано оформлювати права на прибудинкові території на ОСББ або житлово-будівельний кооператив. Якщо ОСББ або ЖБК нема, то права на землю оформити неможливо», - каже вона.

Манойленко наголошує, що коли земля у власності міста – треба постійно моніторити ситуацію в КМР, бо там можуть проголосувати за передачу землі в оренду. За її словами, забудовники починають ставити будівельний паркан вже коли мають всі необхідні документи і протидіяти цьому стає пізно. Вона наголошує, що важливо заздалегідь попіклуватись про територію навколо власного дому, бо пізніше їм не зможуть допомогти навіть місцеві депутати.

Раніше на Знай.ua Костянтин Яловий розповів, як легалізувати нове дерево в Києві.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай.ua писав, як у Києві величезна злива призвела до повені.