Після сумновідомого захисту дисертації Іллі КИВИ у царині державного управління стало відомо про те, що, як мінімум 2 депутатів із Слуги народу, нині прагнуть доєднатися до категорії науКИВЦІВ з Верховної Ради. Йдеться про депутатів Трухіна і Саламаху.

Найцікавіше, що обоє день та вночі у Верховній Раді пишуть дисертації на практичну одну тему:”Правове регулювання благодійної діяльності на українських територіях у складі Російської імперії: історико-правове дослідження» і «Правове регулювання торговельної та підприємницької діяльності на українських територіях у складі Російської імперії:історико-правове дослідження». Праці на історико-правову тематику будуть захищатися… в Дніпропетровському університеті внутрішніх справ.

Де Російська імперія і «благодійність до українців» чи де там «правове регулювання» запитання риторичне? Але відповідь підказує спільний науковий опонент обох депутатів - такий собі Василь Россіхін, давній член команди Медведчука і один із очільників ОПЗЖ на Харківщині.

Ідеологічно ті, хто організовують і пишуть дисертації депутатам з партії Зеленського, який за українську історію б‘ється у кожному виступі, типові фанати російського світу Путіна. Тому, напевно й теми дисертацій руськоміровські.

Тож, як кажуть, дочекалися нарешті нових і чесних депутатів, справжніх науКИВЦІВ у Верховній Раді України!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще