Євген Мураєв вирішив в черговий раз нагадати українцям південного сходу про свою зраду і перехід на ідеологію Майдану, повідомляє Кореспондент.

У ток-шоу на своєму ж телеканалі Мураєв пафосно розповідав про "Росію-агресора«, що» саме від Росії (а не від ЛДНР або України) залежить гострота конфлікту на Донбасі«, що»РФ є ініціатором конфліктів на територіях багатьох держав". У такт Мураєву по ключових позиціях мовив і представник "європейської солідарності". (Не)дивовижне (не)збіг.

А потім, вийшовши з націоналістичного Чаду і згадавши, що він все ще намагається переконати українців у прихильності опозиційної ідеології, Мураєв схаменувся і наказав видалити випуск програми «важливо» з усіх ресурсів. Втім, українці вже давно знають, що опозиціонер з нього ніякий, більше того, цей засланий козачок давно працює на Офіс президента.

Щоб не бути голослівним, процитую Мураєва з віддаленої програми.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Анексія, згідно з резолюцією Радбезу ООН, є різновидом агресії. Тому Росія-визнаний агресор, тому що анексувала Крим, і це підтверджено всім світом».

"Це ми воюємо з Росією, правильно? Нас візьмуть в НАТО, і НАТО автоматично отримає конфлікт з блоком ОДКБ"»

«При бажанні Молдови, Грузії та інших країн вступити в НАТО, у них відбувалися такі ж події, як в Україні. Вже були зрозумілі прецеденти".

Тобто, Мураєв методично всю програму відпрацьовував "темники" офісу президента Про Росію-агресора. Ось такий от «опозиціонер".

Насправді дивуватися особливо нічому. Мураєв показав себе давно, чим заслужив санкції з боку Росії за свою антиросійську діяльність.

Перший дзвінок був ще коли Мураєв, ледь почувши про перспективу об'єднання Рабіновича і Медведчука, вийшов з проекту, спробувавши розколоти ОПЗЖ. Потім Мураєв в інтерв'ю власному телеканалу озвучив донос на Медведчука в СБУ, звинувативши останнього у всіх смертних гріхах, включаючи сепаратизм, знайомство з Путіним, а також назвав «опозиційну платформу — за життя» єдиним кремлівським проектом в Україні.

Сьогодні Мураєв працює на підряді у Зеленського, допомагаючи йому розвалити реальну опозицію. Власне, тому справжню опозицію репресують, щоб замінити їх своїми псевдоопозиціонерами, які будуть танцювати під дудку Зеленського. А всяким Мураєвим малюють надуті рейтинги, щоб показати їх "вагу" в українській політиці. Смішно, адже навіть по дзвінку з ОП соціологи не можуть намалювати Мураєву більше 4%.

А з Мураєвим все зрозуміло. Він зрадив ідеї, які декларував, партії, в яких перебував, і людей, з якими працював. Зрештою він зрадив інтереси України, ставши маріонеткою Зеленського.