Дванадцять медалей привезла молодіжна збірна зі змішаних єдиноборств ММА з Праги – Артур Палатний привітав команду з перемогою на Кубку Світу

Національна молодіжна збірна зі змішаних єдиноборства ММА здобула перше місце у загальному командному заліку на Кубку Світу, що відбувся в Празі – столиці Чехії.

Голова виконкому партії УДАР Віталія Кличка Артур Палатний привітав спортсменів на своїй сторінці у Facebook. Політик наголосив на масштабі досягнень молодих українських спортсменів: «12 медалей, з яких 4 – найвищого, «золотого» ґатунку».

Голова парламентського Комітету з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму 7-8 скликань підкреслив вклад тренерського штату та профільної федерації у досягнення такого результату. «Чималий внесок доклало й керівництво Національної федерації ММА України, зокрема її президент Олег Рожкевич», – пише Палатний. Політик переконаний, що такий результат збірної – лише початок переможного шляху у кар’єрі юних спортсменів.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, 6 вересня Національна збірна України вирушила на Кубок Світу зі змішаних єдиноборств ММА до Праги (Чехія). Змагання відбувалися з 8 по 11 вересня, українську молодіжну збірну представили на них 15-ть спортсменів.