Лідер фракції "Слуга народу" в парламенті Давид Арахамія публічно образив провідного американського телеканалу CNN, який на форумі YES в Києві критично висловився про проект закону про олігархів.

"Кожні 15 хвилин написано, що хтось висловився проти закону про олігархів. Вчора вже було доведено до абсурду. Там був рядок і написано:» ведучий CNN висловився... " - та мені пох..., вибачте, похрену, що сказав ведучий CNN. Ми в нашій країні живемо«, - заявив Арахамія в прямому ефірі телеканалу»Прямий".

Йдеться про ведучого CNN Фаріда Закарія, який минулого тижня опублікував інтерв'ю з президентом Володимиром Зеленським.

Закарія є одним з провідних журналістів CNN. Під час свого виступу на форумі YES у Києві він повідомив, що проект закону про олігархів створює ризики для функціонування ЗМІ та свободи слова в Україні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Суспільству вигідно мати багато роздрібних медіа і безліч різних власників бізнесу. Я б скоріше турбувався про закони, які певним чином ускладнюють для громадянського суспільства і приватного сектора можливості володіти ЗМІ і висловлювати свою думку. Дуже важливо пам'ятати, що свобода слова означає свободу взагалі», - коментував Закарія проект закону №5599 про олігархів.