В Верховній Раді виникла нова ситуативна коаліція «Слуги Народу», групи «Довіра» і «За Майбутнє», яку пов’язують з Ігорем Коломойським, спеціально під прийняття закону про олігархів.

Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

«В парламенті сформована нова «ширка». «Слуга Народу», група Коломойського «За Майбутнє» і «Довіра», яку пов’язують з агро-олігархами вже давно голосують в унісон. Але сьогодні сталася знакова подія: «ЗаМайбутнє» і «Довіра» сердешно підтримали прискорене винесення в зал законопроекту про т.зв. деолігархізацію, або як його вже називають в кулуарах самі слуги – ЗеОлігархізацію», - повідомив Гончаренко.

Гончаренко зазначив, що влада Зеленського слабшає і прагне контролю за медіа. І Коломойський, який є найближчим олігархом, не проти допомогти Зеленському.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

«Тобто олігарх Коломойський «ЗА» ЗеОлірхізацію. Олігархи аграрні також «ЗА», - додав Гончаренко.

За його словами, тепер очевидно, що «ЗеОлігархізацію» в парламенті штовхають олігархічні фракції.

«Коломойський нічого не робить без власного інтересу. Скоро ми побачимо чим розрахуються перед Коломойським за широку коаліцію зі Слугами. Це буде ще один «Центренерго» чи щось більш ласе», - підсумував Гончаренко.