В проекті бюджету-2022 передбачено рекордне фінансування парламентських партій у сумі 885 мільйонів 600 тисяч.

За період з 2016 по 2021 рік бюджет вже виділив для партійного життя партіям Яценюка, Садового, Ляшка, Тимошенко, Зеленського, Порошенка, Вакарчука-Рудик:

2 мільярди 894 мільйони гривень, а вони фактично отримали

2 мільярди 403 мільйони грн.!

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаю, що після аналізу нашою командою Рідна Країна практики витрачання партіями бюджетних коштів, здебільшого на рекламу: телевізійну,зовнішню, в соціальних мережах, я зареєстрував петицію щодо скасування бюджетного фінансування партій. Моя петиція в рекордний термін набрала необхідні 25 000 голосів і спричинила до рішень президента та ВР щодо скорочення бюджетних видатків на парламентські партії та скасування фінансування партій Шарія, Новінського-Добкіна тощо.

Тим не менш, в період 2021-22 року фінансування партій суттєво збільшується, що в умовах війни та коронавірусу виглядає як знущання над людьми та країною.

Особливо цинічним виглядає виділення 132,8 мільйонів грн. партії кума Путіна, якого влада звинувачує у фінансуванні російських терористів та сепаратистів!

Переконаний, що 885,6 мільйонів наших гривень у 2022 році будуть кориснішими для армії, охорони здоров‘я, освіти, культури, спорту…!

Отож, вимога більшості українців щодо скасування бюджетного фінансування партій є нагальною і принциповою!