Лідер партії " Батьківщина "Юлія Тимошенко переконана, що прийняття безглуздого закону про олігархів придумано владою, щоб відвернути увагу народу від проблеми тарифів на газ і корупції в"Нафтогазі".

Як передає Цензор.НІ, про це вона заявила на ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

"А я вам скажу, чому це робиться. Це робиться тільки для однієї мети. 64 мільярди вкрадено в "Укрзалізниці". 225 млрд в НАК "Нафтогаз". Ви ж не знаєте про цей скандал, а його закрили всіма цими гучними подіями. І всі телевізійні канали показують ці гучні події, порожні абсолютно", - заявила Тимошенко.

Скандальне голосування за закон про олігархів, за словами Тимошенко, навмисно організували, щоб відвернути увагу від заяв топ-менеджера "Нафтогазу" про собівартість українського газу на рівні 1 грн/куб. м при продажу газу населенню 7,99 грн/куб. м.

Тимошенко зазначила, що прийнятий Радою закон про олігархів абсолютно неробочий і найближчим часом буде скасований через грубе порушення Конституції.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Так як процедура була грубо порушена тепер будь-який з депутатів збирає підписи і може звернутися до Конституційного Суду. Залізобетонну підставу скасувати за порушення процедури цей "Антиолігархічний" закон, як прийнятий неконституційним способом. Я вам гарантую, що він буде скасований", - зазначила Тимошенко.