Наслідком скандального законопроекту про олігархів стане перерозподілу грошових потоків в інтересах наближених до влади осіб.

Таку думку висловив народний депутат (група «Довіра») Сергій Шахов.

«Перш за все, я не голосував за цей закон, тому що там повністю відсутнє те, що декларує влада. Це перше. Друге, в законопроекті зовсім не закладені норми не про боротьбу з олігархами. Там закладений розподіл, розпил і відбирання потоків, які сьогодні йдуть між олігархами та владою», - заявив Шахов.

Нардеп також поставив під сумнів законність наділення РНБО повноважень поза судовим процесом обважувати права тієї чи іншої людини.

Як повідомлялося, 23 вересня депутати «Слуги народу» за підтримки близьких до олігархів депутатських груп «За Майбутнє» і «Довіра» прийняли проект закону в другому читанні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Голосування викликало різку реакцію західних ЗМІ і дипломатів. Зокрема посол Канади заявила, що закон містить небезпеку і що протидіяти так званим олігархам потрібно методом реформ правоохоронної і судової системи.