Для стабільної роботи енергоінфраструктури Одеської області в 2021 році компанія ДТЕК реалізує «Велике оновлення мереж». У поліпшенні надійності електропостачання області особисто переконався губернатор.

Про це стало відомо від прес-служби компанії ДТЕК Одеські електромережі.

ДТЕК Одеські електромережі розвиває ключові енергооб'єкти регіону в рамках проекту "Велике оновлення мереж".

Відео візиту губернатора Одеської області Сергія Гриневецького на підстанції ДТЕК Одеські електромережі

Підстанції "Чумка" і "Чубаївка" і кабельна лінія між ними – ключові проекти ДТЕК Одеські електромережі в 2021 році. Вони допоможуть забезпечувати надійним електропостачанням жителів Малиновського, Київського і Приморського районів Одеси, запобігати аварійним відключенням і задовольняти зростаючі потреби клієнтів в електроенергії.

Популярні новини зараз
Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками
Показати ще

Сергій Гриневецький, губернатор Одеської області
Сергій Гриневецький, губернатор Одеської області

"Мене, як керівника області, приємно вражає, наскільки продумано рухається вперед ДТЕК Одеські електромережі, враховуючи важливі рішення уряду і Ради національної безпеки і оборони. Є програма Президента "Велике будівництво", а ДТЕК запропонував програму»велике оновлення мереж". Ми сприймаємо цю програму дуже позитивно і будемо всіляко сприяти її реалізації», - сказав Сергій Гриневецький, губернатор Одеської області.

До кінця року ДТЕК Одеські електромережі планує також реконструювати більше 92 кілометрів електричних ліній.

"ДТЕК - надійна і відповідальна компанія. В рамках програми» Велике оновлення мереж " в 2021 році ми інвестуємо в розвиток енергоінфраструктури Одеської області 888,8 мільйона гривень. Це на 86% більше, ніж минулого року. Завдяки стимулюючим інвестиціям RAB-тарифам-новому підходу до утворення тарифу на розподіл електроенергії, прийнятому в Україні в 2021 році, інвестиції в українські електромережі значно збільшилися. У мережах нарешті почалися оновлення, яких чекали багато років і які дозволять забезпечити стабільним електропостачанням більше мільйона клієнтів нашої компанії в Одесі та Одеській області», - підкреслив Олександр Фоменко, генеральний директор ДТЕК Одеські електромережі.

Завдяки реалізації програми» Велике оновлення мереж", клієнти ДТЕК Одеські електромережі в Одесі та обласних населених пунктах, отримають надійне і сучасне джерело електроживлення, а також можливість підключати до мережі нові, в тому числі потужні, об'єкти господарювання.

"ДТЕК вкладає великі інвестиції в розвиток мереж Одеської області. Все це в комплексі покращує якість енергопостачання для жителів регіону. Також дає можливість підключати нові об'єкти, в тому числі потужні промислові господарства, а це - економічний розвиток регіону і створення нових робочих місць", - додав Сергій Гриневецький.

За останні два роки ДТЕК Одеські електромережі реконструював в Одеській області підстанції "Ювілейна", "Болград", "Маринівка", "Іллінка" і більше 125 км електричних мереж, а також встановив 23 розвантажувальні трансформаторні підстанції.