Промовчимо знову?

Про чергове етнополітичне хамство якоїсь Арахамії, як казав Рефат Чубаров, можна було б промовчати, якби це було вперше і якби він не був одним із керівників Української Держави. Нагадаю, що він як керівник парламентської коаліції статусно йде за посадами Президента і Голови Верховної Ради.

Так от це нещастя, якого Україна прихистила після втечі з Абхазії, вирішило обізвати нас, всіх українців - спадковими корупціонерами, бо мовляв у нас такий ген зашитий від природи.

Як автор багатьох досліджень з історії України скажу, що навіть такі кати українського народу як Сталін, Берія, Каганович…вважали нас лише націоналістами, тому й розстрілювали або морили голодом мільйонами. Ба навіть вони не додумалися до такої характеристики нашої нації.

У мене запитання не до влади, бо вони мають таке ж відношення до історії й культури України як я до буддизму.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У мене запитання до українців:

ми й далі будемо терпіти приниження нашої національної гідності й обговорювати у соціальних мережах накинуті нам згори дріб’язкові медіа-скандали?!

Публічне вибачення - це найменше, що ми мусимо вимагати!

А принципово кажучи, таких людей не повинно бути у владі за визначенням!