Про це на Українсько-еміратському бізнес-форумі в Дубаї заявив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук.

«Декарбонізація – один із ключових глобальних трендів, що визначає зміни в енергетиці. Ключовими складовими процесу є збільшення потужностей з виробництва енергії з відновлювальних джерел, розвиток систем накопичення енергії, реалізація водневих проєктів та модернізація електромереж. Інвестиції у їх розвиток дозволять Україні створити конкурентну енергетику, яка відповідає вимогам сталого розвитку, й тим самим зберегти свої позиції на європейському ринку», – зазначив Дмитро Сахарук.

За його словами, аби залучили потрібні інвестиції в Україну спершу треба створити умови – передбачуване законодавство та повага до інвесторів.

Нагадаємо, що 1 жовтня 2021 в Дубай розпочала свою роботу Всесвітня виставка Expo 2020, що триватиме до 31 березня 2022 року. Вперше Україна бере участь в Expo на найвищому рівні: представлений власний павільйон, в якому демонструватимуть світовій спільноті досягнення і потенціал України.

ДТЕК приєднався до української делегації представників енергетичної галузі, та представляє досягнення та інновації в енергетиці. Вже протягом 170 років Всесвітні виставки Ехро є платформою для інновацій: формуючи сучасне суспільство, демонструючи нові винаходи та передбачаючи майбутнє. Ехро завжди ставали подіями світового масштабу, які формували хід людської історії, демонструючи світ тенденцій прийдешнього дня.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще