"Справа Одеської мерії": багато питань і мало відповідей. Про це на своїй сторінці у Facebook пише відомий адвокат Володимир Клочков пише Одеса Онлайн.

Юрист представив список з п'яти питань, на жодне з яких на сьогоднішній день відповідей немає.

Серед іншого Клочков зазначив що застави, на яких наполягає сторона обвинувачення, є апріорі нездійсненними і суперечать законодавству України. Закон передбачає заставу не більше 713 700 гривень.

"Якщо начальник юридичного відділу-проста жінка, у якої немає мільйонів, а тільки лише двоє дітей і непрацездатні батьки — як їй жити, і де взяти гроші на пропоновану стороною обвинувачення заставу?", - пише Клочков.

Крім того, залишається відкритим питання, хто буде керувати містом у разі, якщо всі, кому вручили підозри потраплять під варту. Особливо актуальна відповідь на це питання в період пандемії, коли вирішення медичних проблем нерідко вимагає втручання керівництва.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

І найголовніше питання, яке задає юрист - хто буде нести відповідальність перед Одесою і одеситами: "Що якщо, як це часто трапляється, звинувачення виявляться неспроможними, а люди будуть утримуватися довгий час під вартою-хто за це відповість перед сім'ями цих людей, та й перед містом в цілому?».