Це комунальний телеканал Київ, яким кияни фінансують із своїх податків!

Нагадаю, що в бюджеті-2021 року «непідкупні» депутати Київради на чолі з «європейським, точніше другом партії Меркель та платником податків у Німеччині» Кличком передбачили всього…178 мільйонів на цей канал Київ та інші комунальні медіа!

А проект місцевої цільової програми розвитку інформаційно-комунікаційної сфери Києва на 20022-24 роки передбачає виділення наших вже майже 765 мільйонів гривень на підтримку владних ЗМІ. Із них більше 600 мільйонів заплановано на канал КИЇВ, радіо та Інтернет-портал!

Як автор Закону про роздержавлення ЗМІ звертаю увагу Уряду тв Нацради з телебачнння і радіомовлення, що влада Києва, Віннниці … вже кілька років не виконує наш закон і продовжує фінансувати за бюджетні гроші та керувати фактично власними партійними медіа!

Принагідно інформую, що канцлер Австрії Себастьян Курц пішов у відставку у зв‘язку із звинувачення у використанні бюджетних коштів на партійно-вмотивовані заходи!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Вимагаю, розпочати процедуру роздержавлення комунальних медіа Києва та інших міст й зупинити фінансування із місцевих бюджетів власних партійних ЗМІ очільниками місцевої влади.