Про це йдеться в повідомленні компанії.

«Ми започаткували екотуризм на нашій станції, щоб зробити енергетику простою, доступною та відкритою для кожного, показати, що вона є ефективною та екологічною. Ми дбаємо не тільки про наші підприємства, а й про громади, з якими працюємо. ДТЕК - соціально-відповідальний бізнес, який хоче формувати та поширювати екомислення сучасного покоління», - цитує прес-служба слова директора Ладижинської ТЕС Ігора Снєгіна.

В компанії наголосили, що Ладижинська ТЕС, Ладижинська ГЕС та Ладижинська СЕС – це єдиний в Україні енергетичний комплекс, в якому поєднані три види енергетичних підприємств.

Першу екскурсію на цей комплекс провели для студентів Києво-Могилянської академії, Київського політехнічного інституту ім. І. Сікорського та Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Т. Шевченка.

«Ця екскурсія перша, і унікальна не тільки для нашого об’єкту, а і в цілому для Європи. Тому що в Європі прийнято заводити людей на такі промислові об’єкти, коли вони знаходяться або в сплячому режимі, або законсервовані, або їх використовують як музейний експонат. Бізнес ДТЕК завжди готовий до діалогу і хоче бути максимально зрозумілим, відкритим, відвертим. Ми зробили таку платформу для діалогу, щоб показати молоді перспективу для їхньої роботи і розвитку», - цитує прес-служба слова керівника департаменту ДТЕК з питань зміни клімату та екології Наталю Слободян.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще