"Одеська справа" - приклад того, коли конкретні правоохоронні органи фактично відпрацьовують політзамовлення і в цілому нехтують правами місцевого самоврядування. Про це на своїй сторінці написав відомий український політолог Володимир Цибулько.

"Якщо знати Одеську кон'юнктуру, то можна простежити чітку лінію поведінки НАБУ і САП, які вже не в перший раз намагаються усунути команду «Довіряй справам» від керівництва містом»,- написав експерт.

За словами цибулька, представлені під час останнього судового процесу прокуратурою «докази» дійсно не містять жодних фактів порушень. Про це йдеться і в оприлюдненій заяві Ради партії «Довіряй справам» про спроби дискредитації політсили з боку органів НАБУ і САП.

"Слід нагадати, що лідером партії є голова міста Геннадій Труханов, а сама політична сила має велике кількісне представництво в місцевих радах» - написав політолог.

За словами цибулька,» Одеська справа " - тривожний дзвіночок для всіх партій, представлених у місцевих радах.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще