Олігарх Ігор Коломойський продовжує і далі управляти Державною компанією "Укрнафта" через наявність політичної волі при владі.

Про це заявив бізнесмен Геннадій Корбан, пише Главком.

"Очевидно, є якась політична воля, коли якийсь акціонер, фізична особа управляє Державною компанією, де 50% + 1 акцій належить державі. Це питання потрібно ставити компетентним людям, які відповідають за наше державне багатство», – заявив Корбан в ефірі телеканалу «Україна24».

За його словами, зараз Коломойський за згодою влади готує "колосальну аферу" з природним газом.

«Було отримано унікальне рішення, я вважаю, Верховного суду, яке визначило обсяг компенсації в розмірі обсязі газу, в розмірі 2 млрд м3. Сьогодні дуже хороша ціна на ринку. І сьогодні, очевидно, у Коломойського з'явилася можливість реалізувати цю схему на шкоду державі. Я вважаю, що це колосально», – додав Корбан.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше видання "Наші Гроші «повідомило, що 26 жовтня Державний» Нафтогаз «погодився передати» Укрнафті", якою управляє олігарх Ігор Коломойський, від 0,7 до 3,5 млрд м3 природного газу на суму від 20 до 100 млрд грн.

Цей газ був видобутий і використаний населенням в 2017-2013 роках, проте документально купівля-продаж оформлена не була через відмову «Укрнафти» підписувати договори.