Єдине англомовне видання в Україні газету Kyiv Post закрили через тиск президента Володимира Зеленського, заявив журналіст-розслідувач Михайло Ткач.

"Київ Пост закрили через тиск президента Зеленського. Представників його влади. Англомовна газета сприймалась дуже чутливо, адже багато західних посольств та представників провідних та вільних країн дізнавалися новини про Україну саме від Kyiv Post", - заявив Ткач на своїй сторінці в Facebook.

За словами Ткача, закриття єдиної в країні англомовної газети для багатьох стало сигналом, що влада в Україні не демократична, а діючий президент має авторитарний ухил.

"Аби переконатися в тому, що влада президента Зеленського не демократична, а президент Зеленський авторитарний, комусь знадобиться більше часу, комусь менше. Хтось чекає, допоки відчує це особисто на собі. Комусь достатньо подібних сигналів, як цей", - додав Ткач.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, 8 листопада власник англомовного видання Kyiv Post Аднан Ківан заявив про тимчасове призупинення роботи редакції для перезавантаження. Водночас працівники редакції повідомили, що видання закрили повністю. Про своє звільнення вони дізналися ранком того ж дня.