Її слова прозвучали у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Політика – це така річ, яка не відпускає того, хто одного разу потрапив до неї. Людям треба це розуміти. Але я не збираюся створювати якийсь проєкт, я взагалі не люблю це слово – це влада користується ним. Потрібно створювати справжні партії, основу яких лежить ідея. При цьому я не прихильник тієї партійної структури, яка зараз існує в Україні, я виступаю за народовладдя. Але щоби внести його до державного управління, доводиться використовувати ті партійні механізми, які вже є. А я вже маю партію, це партія «Надія є». Ми продовжуємо політичну роботу», - каже гостя програми.

Вона також прокоментувала можливість свого вступу до будь-яких команд.

«Зараз я бачу лише зграю старих політиків, яких забиває молода зелена поросль. І вони починають загострювати ікла. За ними значиться величезний багаж корупції та державних злочинів. У 2014 році люди виходили на Майдан саме проти них – хоча вони й були на сцені. І у 2019 році люди голосували не так за Зеленського, як проти них. То навіщо міняти одне зло на інше?», - питає Надія Савченко.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, під час акції протесту у Києві вона звинуватила владу у порушенні прав людини.

Також Знай.ua повідомляв про вручення підозри Надії Савченко та її сестрі через фальшиві COVID-сертифікати.