Про це передавати "Центр протидії корупції" на своїй сторінці в Телеграм.

"Віктор Чумак відкликав свою апеляційну скаргу на закриття провадження по «Роттердам+», - повідомив ЦПК, уточнивши, що Чумак погодився з рішенням судді ВАКС і прокурора САП про законність закриття цієї справи.

Сам Віктор Чумак підтвердив, що відмовився від спроб оскаржувати рішення ВАКС про закриття справи. Він пояснив це небажанням співпрацювати з Ігорем Коломойським, який намагається відновити цю справу у власних інтересах.

"Там змагаються два олігархи. Нехай змагаються без мене. Я не хочу бути поруч", - пояснив Віктор Чумак. https://www.facebook.com/vitaliy.shabunin/posts/10158582089519537?comment_id=10158582095329537

Чумак був єдиним законним заявником у справі "Роттердам+", що підтверджено рішенням суду першої інстанції. Таким чином після відкликання Чумаком свого позову, заявників у цьому процесі більше не залишилося.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Оскаржувати справу продовжують два заводи Коломойського, які вважають себе потерпілими від формули. Вони є великими споживачами електроенергії і систематично домагаються зниження для себе закупівельних цін.

Нагадаємо, справа "Роттердам+" тривала більше 4 років. Було проведено понад 10 експертиз, жодна з яких не встановила збиток від дії формули. Загалом Державні експертні інститути підтвердили юридичну та економічну обґрунтованість формули "Роттердам+", випливає з рішення суду.

20 травня 2021 року САП закрила цю справу через відсутність складу злочину. 13 жовтня ВАКС підтвердив законність і обґрунтованість цього рішення прокуратури.