Європейська юридична компанія MALMENDIER LEGAL стала на захист голови політради "опозиційної платформи - за життя", народного депутата Віктора Медведчука. Європейські юристи опублікували відповідне повідомлення на своїй сторінці в Twitter, зазначивши, що через репресії української влади щодо лідера опозиції, довіра Євросоюзу до України знаходиться під загрозою.

"MALMENDIER LEGAL встає на захист Віктора Медведчука: довіра до ЄС і угоди про асоціацію з Україною знаходиться під загрозою, якщо політична опозиція країни повинна бути знищена за допомогою "плану" вищого рівня і надуманих кримінальних звинувачень", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 12 жовтня Печерський районний суд прийняв рішення про запобіжний захід у вигляді домашнього арешту Медведчуку за новою підозрою до 7 грудня. Сам Медведчук заявив, що продовжить боротьбу з нинішньою владою незалежно від того, наскільки посиляться репресії щодо його. Він підкреслив, що разом з "опозиційною платформою - за життя" будуть продовжувати захищати інтереси українського народу.

"Прокурори нехай не хвилюються. Все взяв, до всього готовий, все буду робити, як буде встановлено законом, але при цьому буду далі продовжувати боротися з цією владою, так, як і боровся. Власне кажучи, так, як бореться і буде продовжувати боротися партія", - підкреслив Медведчук.

Facebook


Публікуємо матеріал без коментарів і ремарок. Редакція не несе відповідальності і не перевіряє дані, надані і опубліковані сторонніми інформаційними ресурсами

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще