Тут черкаські журналісти повідомили, що близького соратника Януковича, співвласника 30 тисяч га мисливських угідь із вигнанцем поблизу Межигір’я і тисяч га в Криму, власника кількох іспанських вілл… рекламує головна парламентська газета «Голос України».

Нагадую, що це «популярне в народі видання» коштує нам лише в 2021 року більш як 27 мільйонів гривень. Але нині не про це!

Я вже згадував про унікальну природу кадрового «соціального ліфта від Зеленського». Бо це - не лише друзі президента із шоу-бізнесу та їх родичі, а ще й ціла плеяда соратників Януковича та їх дітей.

Пояснення просте - гроші, які вони «заробили у часи чесної приватизації та некорупційного періоду перебування у владі» за які нині для себе чи своїх дітей можуть купити будь-яку посаду через «унікальний соціальний ліфт Зеленського».

Та повернемося до Героя Кучми-Януковича Тулуба.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Стаття, яку розмістив «Голос України», містить дві фотографії з героєм, одна з яких демонструє підписання договору із міністром енергетики США. А підпис під рекламною статтею, що спонукає нинішню владу брати на посади таких суперпрофесіоналів як Тулуб, підписана не лише як Герой України і колишній міністр вугільної галузі, а головне - як міністр в уряді В.Ющенка.

Одним словом, типовий «проамериканський і патріотичний суперпрофесонал», який готовий «без політики» допомогти рідній владі врятувати енергетичну галузь країни.

Після прочитаного панегірика, звичайно розміщеного без грошей, хочу порадити головній парламентській газеті розмістити ще одну статтю про те, як розікрали вугільну галузь України, а особливо як «донецький герой Януковича» керував Черкащиною. Як «донецькі професіонали», а Тулуб привіз із собою свої кадри, ледь не до начальників Жеків, поставили на щомісячну картотеку весь бізнес, яе загнали в могилу керівників господарств, які відмовилися платити хабарі або віддавати 50 відсотків власності, як непідкупна преса друкували журнали з 56 фотографіями вождя в одному номері і як викликаний, зляканим героєм, луганський Беркут нещадно бив молодих людей, а чесні судді ще й відправили їх у СІЗО…