Про це він розповів у програмі Михайла Чаплиги «Скажи-ка дядя».

«Хто нас тільки не спонсорував: «починаючи від Путіна і до Порошенка» – на це просто дивимось із сарказмом та сміємося, але черговий викид стався показово нещодавно: ми оголосили акцію на перше грудня і сьогодні вже різні телеграм-канали та блогери перемивають кісточки нашому руху», - зазначив Доротич.

За словами захисника прав, різні медіа-майданчики наразі наповнені інформацією, що їхній рух спонсорує один з найвідоміших олігархів в Україні.

«Куди нас тільки не пришивали, але ми зараз записуємо блог і чомусь мене нема на топових каналах…. А що стосується грошей: якщо підприємці ті, які самі генерують ВВП і створюють робочі місця, не зможуть профінансувати власний рух, то тоді хто зможе у цій країні?», - сказав Доротич.

Як зазначив Доротич, рух «SaveФОП» фінансується самими ж учасниками руху. На його думку, саме цим цей рух і є небезпечним, тому що є незалежним.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Михайло Чаплига розповів, до чого призводить відсутність графи «проти всіх» на виборах.

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Чаплига розповів, як відбувається утилізація грошей в Україні.