Позицію влади Лещенко позначив у себе на YouTube-каналі.

"Не має значення, хто закупив вугілля. Це вугілля приїде і буде використано в Україні", - заявив Лещенко, додавши, що не бачить в цьому ніякого упущення з боку офісу президента.

Лещенко також анонсував нові відеозвернення президента, оскільки це, на його думку, "ефективний канал прямої комунікації з народом".

Напередодні Володимир Зеленський повідомив, що Україна чекає 7 кораблів з вугіллям. Але це виявилося вугілля, яке імпортує компанія ДТЕК. Про ці контракти було повідомлено ще в жовтні.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Перша партія вугілля компанії ДТЕК прибуде на цьому тижні в порт Південний.

Нагадаємо, раніше ряд народних депутатів повідомили, що Сергій Лещенко замінив Михайла Подоляка на посаді куратора інформаційної політики офісу президента.

Сам Лещенко цю інформацію спростував і заявив, що готовий консультувати владу з інформаційних питань, але на місце Подоляка не претендує.

Подоляк інформацію про заміну себе на Лещенка не прокоментував.