За 10 місяців цього року ДТЕК Енерго вклав в ремонту кампанію енергоблоків ТЕС більше 1,9 млрд грн.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Кошти спрямовані на надійну і безперебійну роботу теплоелектростанцій, особливо в період опалювального сезону.

За даними ДТЕК Енерго, на сьогодні енергетики реалізували 27 планових ремонтів енергоблоків теплоелектростанцій. Це понад 80% від запланованих у цьому році ремонтів.

Відповідні роботи були проведені на блоках Криворізької, Придніпровської, Запорізької, Курахівської, Луганської, Бурштинської, Добротвірської та Ладижинської ТЕС. На стадії реалізації знаходяться ще 6 ремонтів блоків.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

«Тривалий час ТЕС ДТЕК Енерго працюють максимальним складом обладнання. В окремі періоди в роботі до 28-30 блоків, тоді як через нестачу палива від інших підприємств теплової генерації в системі в п’ять разів менше потужностей. Фактично ми працюємо і за себе, і за іншу генерацію, щоб покрити пікові навантаження і гарантувати світло і тепло в домівках українців. Тому вкрай важливо мінімізувати ризики збоїв обладнання, які періодично трапляються через роботу на максимальному навантаженні. Це і покликана зробити ремонтна кампанія, яку ми зараз реалізуємо», - розповів генеральний директор ДТЕК Енерго Ільдар Салєєв.

Всього за підсумками року ДТЕК Енерго планує спрямувати в ремонту кампанію ТЕС понад 2,5 млрд грн.