Про це заявив в ефірі телеканалу "Україна 24" нардеп від фракції "Європейська солідарність" Олег Синютка.

"Одним з елементів антисоціальної політики нинішньої влади є, на жаль, і поведінка в "зеленій" енергетиці. Одним з важливих елементів політики повинні бути хороші, прогнозовані відносини з нашими кредиторами. Однак уряд випускає облігації, залучає кошти під погашення своїх боргів перед генеруючими "зелену" енергетику, а потім, замість того, щоб діяти виключно в нормах чинного законодавства, починає діяти відповідно до політичних уподобань", - сказав політик.

Він вважає ситуацію, яка склалася з виплатами за боргами перед інвесторами, неприйнятною.

"Падіння українських цінних паперів на цьому тижні вже помітили всі фінансові аналітики-це дійсно загрожує дуже серйозними наслідками. Я переконаний, що якщо влада буде діяти таким виборчим чином, вести себе в економіці відповідно до своїх політичних уподобань, то це загрожує дуже серйозними наслідками для всієї країни", - підкреслив Синютка.

Нардеп додав, що вже зараз спостерігається зростання цін на товари та житлово-комунальні послуги.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Зрештою, понад 60% українців не вірять у перспективу розвитку нашої держави. Більше 70% українців відчувають бідність і зубожіння за останні два роки. І це, безумовно, лякає", – підсумував він.