Як повідомляє Центр інформації УПЦ про це сказав Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Онуфрій у проповіді у день прославлення священномученика Михаїла Под’єльського.

«Тими плодами, які ми повинні приносити Богу, є благочестя і святість земного життя. Одним із таких чудових церковних плодів є нині прославлений священномученик Михаїл. За своє життя за заповідями Божими, за те, що він віддано служив Богу, люди забрали в нього тілесне життя, але Бог подарував йому життя вічне», - зазначив архіпастир.

За словами Блаженнішого, священномученик Михаїл Под’єльський, пресвітер Зазимський, не єдиний святий, який на той час просіяв на цій землі. Але Господь Своїм Промислом явив його як приклад того, «як потрібно жити і служити Богу».

«Нехай Господь молитвами священномученика Михаїла допомагає нам вибудовувати своє життя за Священними Законами, які Господь подарував нам, щоб правильно жили, аби кінець земного життя був початком життя вічного», - побажав Предстоятель.

Підсумовуючи сказане, Митрополит Онуфрій підкреслив: «Якщо будемо любити Бога перш за все, будемо любити один одного, будемо прощати один одного, будемо милосердними один до одного, будемо допомагати один одному, то крокуватимемо тим шляхом, яким Господь навчив йти, і на якому Він дає благословення. І це благословення робить людину сильною під час її земного мандрування».

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще