Про це йдеться в постанові суду від 22 листопада.

«Судом було поставлено представнику ДП «Гарантований покупець» питання, щодо проміжку часу, необхідного для формування ним платіжного доручення на переказ коштів ТОВ ДТЕК Приморська ВЕС, на що представник спочатку відповів, що це відомо «нагорі». А на уточнююче питання суду , що мається на увазі під поняттям «нагорі», представник боржника повідомив «на самому-самому верху», - вказано в рішенні суду.

Представник Гарпоку офіційно підтвердив зобов’язання держкомпанії щодо сплати борги ДТЕК, а зрив виплат пояснив «великою кількістю платежів», які начебто «потребують значного періоду часу».

Саме на запитання скільки потрібно часу адвокат держпідприємства вказав суду, що це відомо лише на «самому верху».

Нагадаємо, 13 листопада уряд заблокував виплату боргів перед «зеленими» інвесторами із коштів цільових «зелених» єврооблігацій під державні гарантії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

15 листопада виплати отримали всі компанії, окрім однієї компанії – ДТЕК ВДЕ.

ДТЕК повідомив західних кредиторів про дискримінаційні дії українського уряду і зажадав провести розслідування махінацій при розподілі коштів єврооблігацій.