Про це заявив нардеп Олексій Кучеренко, звертаючись до представника компанії «Укренерго».

«Це скандал. Зрозуміло, що буде якесь продовження з нецільовим використанням грошей євроінвесторів через бонди, через вашу компанію», - сказав Кучеренко.

За його словами, нецільове використання залишку коштів від єврооблігацій в розмірі 3 мільярдів гривень матимуть дуже негативний вплив на рейтинги «Укренерго», на фінансові показники компанії та відносини з європейськими партнерами.

«Як на мене, це дуже ризикований варіант цих грошей зараз списати на збитки «Енергоатому» і не використати за цільовим призначенням. Це величезний ризик для всіх нас», - сказав депутат

Нагадаємо, 13 листопада уряд заблокував виплату боргів перед «зеленими» інвесторами із коштів цільових «зелених» єврооблігацій під державні гарантії.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

15 листопада виплати отримали всі компанії, окрім однієї компанії – ДТЕК ВДЕ.

ДТЕК повідомив західних кредиторів про дискримінаційні дії українського уряду і зажадав провести розслідування махінацій при розподілі коштів єврооблігацій.