Про це він заявив у ефірі програми «Свобода слова». на телеканалі ICTV.

"У мене питання: а яка безпосередньо версія з версій президента України (заслуговує довіри), про яку з них ми говоримо? Версію про те, що такої операції не було, яку безпосередньо спочатку озвучив Зеленський? Ми говоримо про версію, що це була операція, але це була не наша операція, яку він дав у інтерв’ю 1+1?. Або сьогоднішню версію, що це була операція, наша операція, але це була авантюра імені Бурби і вона б нас призвела до конфлікту з Ердоганом? От яка з трьох версій, про яку з трьох версій ми повинні говорити, якій довіряти?», - сказав Білецький.

За його словами, існуючий масив документів, оприлюднений у ЗМІ, свідчить на користь позиції екс-керівника ГУР МО України Василя Бурби, а не президента Зеленського.

«Я не довіряю жодній з версій президента по простій причині. Є документи - ну, так вже вийшло, це розбиратися СБУ і так далі, але «витік» документів є, і з цими документами кожен українець може з інтернеті без проблем ознайомитись. Величезна кількість документів показує, що ця операція була», - вважає Білецький.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще