Аналітичний центр DiXi Group в рамках проєкту USAID «Прозорість енергетичного сектору» дослідив роботу 50 найбільших за кількістю клієнтів та об’ємами постачання українських постачальників електроенергії і оприлюднив їх рейтинг. Компанії бренда YASNO наростили показники і стабільно очолили перелік кращих вже втретє поспіль.

Цього разу першу позицію зайняли Дніпровські енергетичні послуги, на другому місці – Донецькі енергетичні послуги, на третьому – Київські енергетичні послуги. Усі компанії працюють під брендом YASNO.

При складанні рейтингу незалежні експерти оцінювали онлайн-сервіси, комерційні пропозиції, інформування клієнтів, прозорість та ділову активність постачальників.

«Судячи з того, що до рейтингу є дуже висока увага з боку компаній, свою роль він виконує. Споживачі зможуть отримувати якісніші послуги. Ми робимо рейтинг незалежно і без будь-якого впливу зовні. Наше завдання – бути максимально об’єктивними», – відзначила президентка DiXi Group Олена Павленко.

«У листопаді бренд YASNO святкує другий день народження і визнання нашої роботи незалежними експертами – гарна відзнака для всієї команди. Ми робимо все, щоб відповідати статусу лідера галузі: покращуємо якість обслуговування, цифровізуємо сервіси і робимо більш комфортними офлайн-представництва.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Додана цінність YASNO як постачальника – це широкий портфель продуктів та рішень для клієнтів. У ньому постачання газу, енергоефективні набори з двозонним лічильником, ощадлива побутова техніка, домашні сонячні станції та системи зберігання енергії зі встановленням «під ключ», обладнання для заряджання електромобілів, послуги енергоаудиту та енергосервісу для підприємств», – розповів Євген Бушма, директор з продажів та обслуговування клієнтів YASNO.