Про це пише портал Фром.юа. Публікуємо матеріал без коментарів і ремарок. Редакція не несе відповідальності і не перевіряє дані, надані і опубліковані сторонніми інформаційними ресурсами.

У Верховній Раді, де президент України Володимир Зеленський виступить зі зверненням 1 грудня, готуються зробити жорсткий і принизливий сюрприз главі держави. Про це повідомляє телеграм-канал "13 поверх" з посиланням на власне джерело.

За його даними, масові протести 1 грудня в центрі Києва – не єдине, чого варто боятися Зеленському в перший день зими.

Деталі майбутнього "сюрпризу" поки невідомі, але, як уточнює джерело, майбутнє видовище може стати набагато масштабнішим, ніж звичні для Ради яйця, дим, Мегафони, а також крики «Ганьба!».

"Це може стати своєрідною відповіддю на» розстріл Ради", який Зеленський колись вчинив у серіалі. Тільки цього разу Рада і президент поміняються місцями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

З якого боку залу прилетить сюрприз - не очевидно, так як незадоволені навіженою Зе-політикою присутні у всіх фракціях і поза ними», - резюмує джерело «13 поверху».