Про це повідомляє "Дзеркало Тижня" з посиланням на рішення суду від 16 листопада.

Податкова служба донарахувала компанії Коломойського податок за результатами перевірки даних, задекларованих у звітності компанії за 2020 рік.

Суд порахував, що податкові зобов'язання компанії олігарха нараховані без дотримання належної процедури.

Нагадаємо, наприкінці листопада Коломойському також дозволили не платити Антимонопольний штраф у розмірі 4,7 млрд грн за змову при продажу бензину і дизпалива на АЗС.

Таким чином менш ніж за місяць олігарху пробачили близько 10 млрд грн, які він повинен був заплатити до державного бюджету.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У жовтні в США була видана книга "Американська клептократія", присвячена схемам відмивання грошей» Приватбанку" структурами Ігоря Коломойського і його зв'язкам з чинним президентом України Володимиром Зеленським.